Працював в 1 компанії   3 роки 5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

офіціант, бармен, кухар, су-шеф

ФЛАЙ ПАРК, ДРЦ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 4 місяці

07.2021 - 11.2024

Під час роботи:
- оволодів кассою з готівковими і безготівковими розрахунками
- займався створенням заявок до постачальників
- проводив стажування нових співробітників
- мав гарні взаємовідносини з майже всім персоналом, штат налічував 40-50 працівників
- робив інвентаризації
Працював з клієнтами у великій кількості, під час роботи офіціантом за день іноді заходило близько 600 відвідувачів на штат у 7 офіціантів.
  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Ключова інформація

  • Консультування покупців
  • Вміння організувати товар
  • Уважність до деталей
  • Вміння працювати в команді
  • Касові операції

Навчався в 1 закладі

Запорізький авіаційний коледж ім. О.Г. Івченка

Комп'ютерні науки та технології

Запоріжжя, 2021

Сергій

Продавець консультант

Запоріжжя

22 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 годин тому