Працювала в 1 компанії   13 років 1 місяць

Освіта

Вчитель початкових класів

Назву компанії приховано

Освіта

13 років

09.2011 - до теперішнього часу

Вітаю!

Мене звати п.Ірина і я пропоную професійні репетиторські послуги для учнів початкових класів. Моя мета – допомогти вашій дитині досягти академічного успіху, надати необхідну підтримку та розкрити їхній потенціал у навчанні.

Чому слід обрати саме мене?

Досвід та освіта: Я маю 13 років досвіду та освіту вчителя початкових класів. Мої знання та навички допоможуть вашій дитині засвоїти матеріал ефективним та цікавим способом.

Індивідуальний підхід: Кожне дитя унікальне, тому я пристосовую свої методики та підхід до потреб кожного учня. Розробляю індивідуальні навчальні плани та стежу за прогресом кожного учня.

Мотивація та підтримка: Я надаю не тільки академічну допомогу, але й мотивую своїх учнів досягати високих результатів. Я вірю в їхній потенціал та підтримую їх на кожному кроці навчання.

Гнучний графік: Усі наші заняття плануються на зручний для вас час. Я враховую шкільний розклад та інші зобов’язання учнів, щоб забезпечити зручність та ефективність навчання.

Надаю послуги з:

математики

української мови

Формат занять: Онлайн (Zoom, Google Meet)

Вартість: 250 грн за 60 хв.

Контактні дані: н. .т.: 0982577951

Запрошую вашу дитину на цікаві та продуктивні заняття, які допоможуть їй засвоїти матеріал, покращити академічні результати та розвинути навички, необхідні для майбутнього успіху, без нервів і плачу виконати домашні завдання. Зв’яжіться зі мною сьогодні, щоб обговорити деталі та запланувати перше заняття!Нехай ваша дитина стане успішною у своєму навчанні та досягне своїх мрій разом з хорошим вчителем!

З повагою – п. Ірина!

Анонімний пошукач

Вчитель початкових класів

Львів

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому