Працювала в 2 компаніях   12 років 11 місяців

FMCG

Спеціаліст зі стандартизації, сертифікації та якості.

ТОВ "КБФ". Київська бісквітна фабрика. (Довгий час входила до складу турецької компанії "ULKER" GROUP)

FMCG

6 років 1 місяць

08.2018 - до теперішнього часу

- Складання текстів маркування на весь асортимент продукції згідно з діючим законодавством (рулети та тістечка бісквітні; печиво цукрове та затяжне; десерти з желе та маршмелоу; крекер; вафлі та цукерки).

- Перевірка та погодження текстів маркування у макетах на нові види пакування для України та експорту (етикетка, товарний ярлик, коробки, гофро-коробки).

- Супроводження питань, пов'язаних з сертифікацією та стандартизацією продукції підприємства.

- Проведення сертифікації "Halal".

- Реєстрація нових торгових марок (Privat label) в УкрПатенті.

- Заповнення "Декларації" по сировині (матеріали, що не мають преференційного походження) для продукції на експорт.

- Заповнення всієї інформації для отримання "Сертифікату Здоров'я". Співпраця з Держпродспоживслужбою.

- Складання та погодження маркування для продукції ТМ "Конті", ТМ "БКК", ТМ "Своя Лінія" АТБ-Маркет, та інших європейських фірм.

- Подання заявок на отримання штрих-кодів у системі "ДжіЕс1"

- Робота з рекламаціями.

- Організація проведення дегустації нових виробів та оформлення протоколів.

- Навички роботи з документацією щодо реєстрації, сертифікації та стандартизації (ГОСТ, ТУ, ДСТУ, ТР).

- Підготовка продукції для досліджень в незалежних лабораторіях (ДП «Укрметртестстандарт», Харчова-контрольно виробнича лабораторія)

-Знання основних вимог системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів HACCP. Знання основних вимог міжнародних стандартів: ISO, FSSC 22000.

- Тісна співпраця з ТД "КОНТІ" щодо продукції, що випускається (аутсорсінг).

Технолог

ТОВ "КБФ". Київська бісквітна фабрика. (Довгий час входила до складу турецької компанії "ULKER" GROUP)

FMCG

6 років 8 місяців

11.2011 - 07.2018

Контроль якості готової продукції та напівфабрикатів на всіх стадіях технологічного процесу. Контроль якості вхідної сировини та допоміжних матеріалів. Проведення лабораторних досліджень. Внесення коригування в рецептуру для отримання продукції із заданою якістю (фізико-хімічною, органолептичною). Ведення нормативно-технологічої документації, робота з ТУ, ДСТУ. Перевірка існуючих та участь у розробках нових рецептур та технологічної документації. Калькуляція рецептур. Розрахунок норм витрат сировини.

Ключова інформація

-Високий рівень знання законодавства України та ЄС (маркування, харчові добавки, якість та безпека)

-Дотримання та розвиток системи менеджменту якості (СМЯ) ISO, НАССР.

Навчалась в 1 закладі

Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

Інженерних технологій. Харчова технологія та інженерія. Закінчила з червоним дипломом магістратуру.

Киев, 2010

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Огляд законодавчих вимог в сфері харчової безпеки, схеми FSSC 22000. Порядок проведення внутрішнього аудиту згідно з вимог ISO 19011:2018. Внутрішній аудитор.

Київ, 2020

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

Офісний пакет Microsoft Office. Вільне володіння ПК.

Личные качества

Відповідально ставлюсь до роботи. Цілеспрямована до поставлених завдань. Легко знаходжу спільну мову у різних ситуаціях.

Юлія

Спеціаліст зі стандартизації. Інженер з якості. (FMCG)

Київ

37 000 грн.

37 років

повна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 3 місяці тому