Працював в 5 компаніях   10 років 8 місяців

Промисловість та Виробництво, Видавництва та Поліграфія, Державний сектор

Інженер технолог меблів

MERX

Промисловість та Виробництво

4 роки

09.2020 - до теперішнього часу

Інженер-технолог

Завдання та обов’язки. Розроблює, застосовуючи засоби автоматизації проектування, та впроваджує прогресивні технологічні процеси, види обладнання і технологічної оснастки, засоби автоматизації і механізації, оптимальні режими виробництва на продукцію, яку випускає підприємство, і на всі види різних за складністю робіт, забезпечуючи виробництво конкурентоспроможної продукції і скорочення матеріальних і трудових витрат на її виготовлення. Запроваджує порядок виконання робіт та операційний маршрут оброблення деталей, складальних одиниць.

Розроблює плани розміщення устаткування, технічного оснащення та організації робочих місць, розраховує виробничі потужності та завантаження устаткування. Бере участь у розробленні технічно обґрунтованих норм часу (виробітку), лінійних і сітьових графіків в опрацьовуванні конструкцій виробів на технологічність, розраховує нормативи матеріальних витрат (технічні норми витрат сировини, напівфабрикатів, матеріалів, інструментів, технологічного палива, енергії), економічну ефективність проектованих технологічних процесів.

Розроблює технологічні нормативи, інструкції, схеми складання, маршрутні карти, карти технічного рівня та якості продукції та іншу технологічну документацію, вносить зміни до технічної документації у зв’язку з коригуванням технологічна процесів і режимів виробництва. Узгоджує розроблену документацію з цехами та відділами підприємства. Складає технічні завдання на проектування пристроїв, оснастки і спеціального інструменту, передбаченого технологією, бере участь у розробленні керуючих програм (для устаткування з числовим програмним керуванням), в опрацьовуванні розроблених програм, коригуванні їх у процесі доопрацювання, складанні інструкцій на роботу з програмами.

Проводить патентні дослідження і розраховує показники технічного рівня проектованих об’єктів техніки і технології. Бере участь у проведенні експериментальних робіт, спрямованих на впровадження нових технологічних процесів у виробництво, у складанні заявок на винаходи та промислові зразки, а також у розробленні програм впровадження нової техніки організаційно-технічних заходів для своєчасного освоєння виробничих потужностей, удосконалення технології і контролює їх виконання. Проводить контроль за додержанням технологічної дисципліни в цехах та правильної експлуатації технологічного устаткування.

Вивчає передовий вітчизняний та світовий досвід у

Налагоджувальник поліграфічного обладнання

ТОВ "Юнівест Маркетинг"

Видавництва та Поліграфія

1 рік 7 місяців

01.2019 - 08.2020

Майстер шляховий

Укрзалізниця, ПАТ

Державний сектор

2 роки 7 місяців

11.2015 - 06.2018

Характеристика робіт, завдання та посадові обов'язки
  • Керує на закріпленій ділянці роботами з підтримання у справному стані залізничного полотна, пропуску паводкових вод, укладання, переукладання (пересування) та ремонту залізничних колій, роботами з очищення від снігу залізничних колій та переводів стрілок.
  • Забезпечує: безперебійний та безпечний рух поїздів; справний стан земляного полотна і смуги відведення верхньої будови колії, враховуючи переводи стрілок, штучні споруди, дорожні й сигнальні знаки, переїзди й інші пристрої; видавання виробничих завдань виконавцям; безпечні умови праці робітникам на залізничних коліях; дотримання встановленої технології ведення робіт; збереженість і безперебійну роботу машин та механізмів; достовірне і своєчасне подання встановленої первинної документації обліку робочого часу, виробітку, заробітної плати, простоювань.
  • Організовує виконання заходів щодо підвищення продуктивності праці, економного використання матеріалів та зниження витрат на колійне господарство.
  • Проводить: перевірку ординат перевідних і захрестованих кривих на головних та приймально-відправних коліях; огляд верхньої будови залізничного полотна, справність переїздів та під'їздів до них; інструктаж робітників з правил безпеки під час колійних робіт.
  • Бере участь у комісіях з огляду залізничних колій, переводів стрілок на станціях та роз'їздах; в організації технічного навчання робітників.
  • Аналізує результати виробничої діяльності; причини несправності залізничних колій і штучних споруд, порушення правил безпеки.
  • Контролює: якість виконуваних робіт; дотримання правил безпеки під час проведення дорожньоремонтних робіт, виробничої дисципліни; витрати фонду заробітної плати.
  • Веде встановлену документацію, звітність.
  • Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності.
  • Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт

Бригадир колії

Укрзалізниця, ПАТ

Державний сектор

6 місяців

05.2015 - 11.2015

Характеристика робіт, завдання та посадові обов'язки
  • Організовує виконання робіт з поточного утримання й ремонту колій та штучних споруд.
  • Керує робітниками, які виконують ці роботи.
  • Утримує колії та штучні споруди у належному стані
  • Забезпечує безперебійний і безпечний рух поїздів.
  • Оглядає колії і штучні споруди за встановленим терміном.
  • Виявляє пошкодження, що з'являються в елементах верхньої будови колій, земляному полотні, штучних спорудах, виконує роботи щодо їх запобігання, а також для продовження термінів служби верхньої будови колій.
  • Організовує виконання робіт з підготовки колій до роботи у зимовий період.
  • Організовує роботи по очищенню колій від снігу і піску, утриманню і ремонту колій на пучинах, а також роботи з підготовки колій і штучних споруд на випадок весняних і зливових вод, ліквідує пошкодження, що викликані стихійними явищами.
  • Забезпечує рух поїздів під час виконання колійних робіт.
  • Проводить інструктаж з охорони праці монтерів колій, обхідників, чергових на переїздах та інших робітників.
  • Навчає робітників бригад якомога раціонально виконувати роботу безпосередньо на робочих місцях.
  • Веде первинний облік і складає звітність.
  • Забезпечує утримання в належному стані інструменту, механізмів, інвентарю, сигнальних пристроїв, матеріалів і комор для їх зберігання.
  • Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності.
  • Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Слюсар з ремонту колійних машин і механізмів

Укрзалізниця, ПАТ

Державний сектор

1 рік 9 місяців

08.2013 - 05.2015

Характеристика робіт, завдання та посадові обов'язки
  • Виконує роботи з ремонту, регулювання та випробування особливо складних колійних машин.
  • Ремонтує та регулює паливну апаратуру дизелів.
  • Виявляє та усуває несправності, регулює складні колійні машини з напівавтоматичним керуванням робочих вузлів і механізмів машин.
  • Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності.
  • Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Ключова інформація

Вмію швидко адаптуватись та навчатися, великі організаторські здібності, комунікабельність, висока роботоздатність та стресостійкість, ініціативність та відповідальність, націленість на результат, впевненість в собі, витривалість

Впевнений користувач ПК.

Маю посвідчення водія категорії "В" та "С"

Навчався в 3 закладах

Український державний університет залізничного транспорту

Будівельний факультет, спеціальність - Підйомно-транспортні, дорожні, колійні, меліоративні машини та обладнання, інженер-механік, магістр

Харків, 2017

Вінницький транспортний коледж

Експлуатація та ремонт підйомно-транспортних, будівельних, дорожніх, колійних, машин та обладнання

Вінниця, 2013

Вінницький транспортний коледж

Слюсар з ремонту колійних машин і механізмів

Вінниця, 2012

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Електромонтер щодо експлуатації верстатного обладнання

Фастів, 2014

Дмитро Анатолійович

Інженер-механік, технолог

Фастів

40 000 грн.

31 рік

повна зайнятість

Оновлено 3 місяці тому